BEATLES FOR ALLE

Skolekoncerter

BEATLES FOR ALLE

I oktober 2019 tilbyder Randers Kammerorkester i samarbejde med Værket skolerne i Randers kommune en gratis formidlingskoncert for børn fra 6. til 10. klasser. Med koncerterne markerer Randers Kammerorkester 50-året for The Beatles' sidste pladeindspilning - Abbey Road - og bruger det som anledning til at introducere børn for det særlige musikalske univers, som The Beatles skabte i løbet af 1960'erne.

Med inspiration fra den klassiske musik og den traditionelle indiske musik stod The Beatles for en musikalsk revolution, der stadig giver genlyd. Randers Kammerorkester vil med formidlingskoncerterne opretholde en viden om et af populærmusikkens vigtigste grupper - en viden, som blandt børn og unge er ved at gå tabt midt i det massive tilbud fra alle mulige former for medier.

Foruden Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell står sangerne Ivan Pedersen og Karoline Budtz på scenen, og musikken bliver introduceret og formidlet af en af Danmarks førende Beatels-eksperter - Per Wium.

Der afholdes fire formidlingskoncerter på følgende datoer:

Tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 12.00
Tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 13.15
Onsdag den 2. oktober 2019 kl. 12.00
Onsdag den 2. oktober 2019 kl. 13.15

Koncerterne varer omkring 45 minutter. Der er stadig få ledige pladser til de to koncerter onsdag den 2. oktober. Tilmelding på mail: mhm(at)randers-kammerorkester.dk (skriv @ i mailadresse i stedet for (at)).

Efter de fire formidlingskoncerter afsluttes projektet med en stor offentlig koncert lørdag den 5. oktober 2019 kl. 16.00 i Værkets Store Sal. Læs mere om afslutningskoncerten her.

Projektet er støttet af Augustinus Fonden, Lund Fonden og Det Obelske Familiefond.

IVAR PEDERSEN

KAROLINE BUDTZ

PER WIUM
konferencier

DAVID RIDDELL
dirigent

KAROLINE BUDTZ SYNGER "HERE COMES THE SUN"