KONCERTER 2023-2024

Randers Kammerorkester

AFSLUTNINGSKONCERT

Sangfestivalen Voxperience

Søndag den 11. juni 2023 kl. 14.00
Værkets Koncertsal


Der er lagt op til en flot og festlig eftermiddag, når Randers Kammerorkester sammen med to stærke stemmer og et stort kor fra Korby Randers afholder Sangfestivalen Voxperiences afslutningskoncert. Efter en uge hvor sangen og stemmen har bredt sig ud i alle hjørner af Randers, står musicalstjernen Julie Steincke og sangeren Ivan Pedersen på scenen og synger et stort program. Der er sange af bl.a. Elton John, Queen og The Beatles, og der er store hits fra musicals og film som Chicago, Chess, Jekyll and Hyde, Moulin Rouge, A Star is Born og Diamonds Are Forever. David Riddell dirigerer koncerten.

Julie Steincke er uddannet skuespiller og sanger fra The Italia Conti Academy of Theatre Arts i London. Hun har i en årrække optrådt i store musical-opsætninger på bl.a. Det Ny Teater og Tivolis Koncertsal, og hun har som skuespiller medvirket i tv-serien Sommerdahl. I den store offentlighed blev hun især kendt som dommer i tv-udsendelsen ”Danmark har talent”.

Ivan Pedersen har gennem flere årtier markeret sig på de rytmiske scener i Danmark, hvor han bl.a. har samarbejdet med Poul Krebs og Henning Stærk, og han har været medlem af grupper som McKinleys, Laban og Backseat. Ivan Pedersen blev i 1996 belønnet med en Grammy som Årets Danske Sanger.

Køb billet

JULIE STEINCKE
vokalsolist

IVAN PEDERSEN
vokalsolist

KORBY RANDERS

RANDERS KAMMERORKESTER

DAVID RIDDELL
dirigent


Sangfestivalen Voxperience er støttet af Randers Kommunes Eventsekretariat, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden, Sangens Hus, Lund Fonden og Fonden Harmonien