RANDERS KAMMERORKESTER
J.S. Bach:
Koralforspil
(arr. Arnold Schönberg)

Ludwig van Beethoven:
Violinkoncert D-dur op. 61

Richard Strauss:
Eine Alpensinfonie TrV 233

Eine Alpensinfonie
FÆLLESKONCERT MED AARHUS SYMFONIORKESTER Torsdag den 1. maj 2014 kl. 19.30
Musikhuset Aarhus, Symfonisk Sal

Med komponisten som rejsefører inviterer Richard Strauss i sin Alpesymfoni publikum med ud på en bjergtagende vandring i Alperne og en bestigning af de højeste bjerge. Turen går langs fossende bække, forbi brusende vandfald, gennem mørke skove og over vidtstrakte gletsjere før en betagende udsigt åbenbarer sig på toppen. Med en virtuos evne for orkestrering formår Strauss med et orkester på 125 musikere at beskrive naturskilderiet ned i hver detalje.

Programmet byder også på Bachs Koralforspil i Schönbergs udgave for orkester og Beethovens store Violinkoncert med den russiske Sergej Krylov som solist. Krylov har bl.a. vundet førstepris i Antonio Stradivari Competition og Fritz Kreisler Competition, og han har optrådt med orkestre som English Chamber Orchestra, Staatskapelle Dresden og St. Petersburg Philharmonic. Koncerten dirigeres af Asher Fisch.

Billetter kan ikke købes online. Billetter købt i Værkets billetsalg inkluderer gratis bustransport til Musikhuset Aarhus. Afgang fra Værkets parkeringsplads kl. 18.15.

Billetsalg til sæson 2013-2014 begynder lørdag
den 20. april kl. 11.00.