NYT

AFLYSNING AF KONCERTER PÅ GRUND AF CORONA-SMITTEN

På grund af situationen omkring corona-smitten og regeringens udmelding bliver Randers Kammerorkester desværre nødt til at aflyse alle koncerter og arrangementer i marts. Det vil blandt andet sige koncerterne "Tæt på Mozart" og "Genforeningen 1920-2020".

Har du allerede købt billet til "Tæt på Mozart" og "Genforeningen 1920-2020" refunderer vi billetprisen. Det er Værkets billetsalg, der administrerer tilbagebetaling af billetterne. Du kan holde dig orienteret omkring det praktiske i forhold til refundering på Værkets hjemmeside.

FAURÉS REKVIEM FLYTTER FRA APRIL TIL NOVEMBER
Regeringen fortsætter de tiltag, der allerede er sat i gang i forhold til Corona-krisen. Derfor må Randers Kammerorkester desværre aflyse koncerten "Faurés Rekviem" lørdag den 4. april i Sct. Mortens Kirke. Koncerten flyttes i stedet frem til lørdag den 28. november 2020 kl. 16.00.

Har man købt billet til koncerten den 4. april gælder billetten nu i stedet til den 28. november. Man behøver ikke at foretage sig yderligere. Er man forhindret i november, vil man kunne få billetten refunderet. Hver enkel billetkøber vil høre nærmere fra Værkets billetsalg angående eventuel refundering.

Vi glæder os til at møde vores publikum igen på den anden side af den opståede situation!