NYT

Randers Kammerorkester

ERINDRINGSBILLEDER

Onsdag den 23. juni 2021 kl. 19.30
Rosenholm Slot


Det var i de fornemme sale på slotte og paladser i Østrig, Italien og Spanien, at koncertens tre værker af Mozart, Clementi og Boccherini blev spillet for første gang. På trods af navnet komponerede Mozart sin Salzburgersymfoni i Milano, og foruden ungdommens sorgløse tilgang til livet er symfonien fuld af en særlig italiensk gejst og varme.

Både Clementis Nonet for ni instrumenter og Boccherinis Strygekvintet rummer en charmerende og iørefaldende lethed. Boccherinis Kvintet er især kendt for den berømte menuet, der ofte optræder som et selvstændigt koncertstykke i mange forskellige udgaver.

Schumann komponerede oprindeligt sine Kinderszenen som en kærlighedserklæring til Clara, der senere blev hans hustru. Værket indeholder tretten små erindringsglimt fra en barndom, sådan som vi husker den som voksne.

Køb billet

Antonin Vivaldi:
De fire årstider
(Efterår - Vinter - Forår - Sommer)

Henning Kraggerud:
Equinox
(Aften - Nat - Morgen - Eftermiddag)

Ludwig van Beethoven:
Symfoni nr. 3

KONCERT I TRYGGE RAMMER

Man kan trygt købe billetter til Randers Kammerorkesters koncerter. Skulle koncerterne blive aflyst på grund af COVID-19, vil man få billetterne refunderet. Der vil desuden blive taget de nødvendige forholdsregler for en tryg og sikker koncertoplevelse.

I henhold til Kulturministeriets regningslinjer for genåbning af kulturarrangementer gør vi opmærksom på, at publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udviser stor forsigtighed ved besøg.

Ved eventuelle symptomer på COVID-19 beder vi om, at man bliver hjemme.

Vi opfordrer desuden til, at man så vidt muligt køber billetter på Værkets hjemmeside eller henvender sig telefonisk inden for billetsalgets åbningstider alle ugens dage kl. 11.00-18.00.

I forbindelse med koncerten er der krav om, at man bærer mundbind på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. Vi beder gæster medbringe egne mundbind og påføre dem allerede inden indgang på Værket.

Husk coronapas og gyldigt ID. Fremvisning af coronapasset kan både ske elektronisk og i papirformat. Et testsvar fra en privat testudbyder kan også bruges som dokumentation for en negativ antigentest.

Ved Kammerorkestrets koncerter på Værket skal man vise coronapasset ved indgang til foyeren. I forbindelse med bl.a.slotskoncerter og kirkekoncerter beder vi om, at man har både coronapas og billet klar ved indgangen til koncertsalen.