NYT

Randers Kammerorkester

HJEMMEUNDERVISNING I MUSIK

Hvordan underviser man i musik, når man sammen med børnene sidder hjemme i stuerne, og bongotrommerne og sangbøgerne på skolen er langt væk? Der er hjælp på vej. Randers Kammerorkester tilbyder her en ny digital musikundervisning, der kører i en del af den tid, hvor skolerne er lukkede.

Hver skoledag kl. 10.00 vil der i de kommende uger ligge en ny video her på hjemmesiden og på orkestrets Facebook og Instagram, hvor Randers Kammerorkesters musikere hjemme fra sig selv hver især præsenterer deres eget instrument.

Lær mere om, hvordan klapperne på en klarinet fungerer, hvor man skal blæse i en tværfløjte for at få lyd, og hvordan man skruer på en kontrabas, for at den stemmer helt perfekt. Og kom ikke mindst tæt på de enkelte musikere i Randers Kammerorkester, lær mere om instrumenterne og lyt til musikken!

Har du lyst til at lære mere om den klassiske musik, så klik ind på
Klassisk for begyndere

MANDAG DEN 23. MARTS
KONTRABASSEN

TIRSDAG DEN 24. MARTS
TVÆRFLØJTEN

ONSDAG DEN 25. MARTS
VIOLINEN

TORSDAG DEN 26. MARTS
CELLOEN FORTÆLLER EN HISTORIE

FREDAG DEN 27. MARTS
HVORDAN LAVER MAN RØR TIL EN OBO

MANDAG DEN 30. MARTS
NICOLAS OG ROMANE SPILLER DUETTER

Nicolas og Romane - som bor i Randers men kommer fra Frankrig - spiller fem små stykker musik, der hver især er et musikalsk portræt af en bestemt person. Hvilket slags menneske tror du, at de fem personer var? Og hvilket af stykkerne, synes du, er bedst og hvorfor?


TIRSDAG DEN 31. MARTS
KLARINETTEN

ONSDAG DEN 1. APRIL
CELLOEN

TORSDAG DEN 2. APRIL
FAGOTTEN

FREDAG DEN 3. APRIL
MANDOLINEN