RANDERS PHILHARMONISKE SELSKAB

Randers Philharmoniske Selskab

RANDERS PHILHARMONISKE SELSKAB

Foreningen bag Randers Kammerorkester

Randers Philharmoniske Selskab er foreningen bag Randers Kammerorkester. Som medlem af selskabet er man en del af orkestrets vigtige forankring og støtte i lokalområdet. Randers Philharmoniske Selskab afholder generalforsamling en gang om året, hvor orkestrets planer for det kommende år og resultatet af det forudgående præsenteres.


Bestyrelse:

JAN TOFT OLESEN, formand
Jan Toft Olesen er advokat (H), HD (R) og har i mere end 20 år været tilknyttet Lou Advokater. Udover Randers Kammerorkester er Jan Toft Olesen medlem af bestyrelsen i andre virksomheder og herudover i andre foreninger og selvejende institutioner indenfor kulturområdet i Randers.

BENT OLESEN, næstformand
Forhenværende forstander for FOF Randers og medlem af hovedbestyrelsen for FOF. Tidligere næstformand i TV2. Har undervist i klassisk guitar og er aktiv i det lokale jazz-miljø.

SVEND THØGERSEN
Svend Thøgersen har en lang ledelseserfaring i dansk erhvervsliv. Han har deltaget i bestyrelsesarbejde i adskillige kulturelle organisationer og private virksomheder. Svend Thøgersen bidrager med strategisk sans og kvalificeret tilgang til lokalpolitik.

KAREN BRIX ROED (udpeget af Randers Kommune)
Karen Brix Roed har været udpeget af Randers Byråd til Randers Kammerorkesters bestyrelse siden 2000. Hun er medlem af Randers byråd fra 1993-2009. Leder i offentlige institutioner (de sidste 10 år som uddannelseschef på SOSU Østjylland). Medlem af en række bestyrelser indenfor sociale, politiske og kirkelige organisationer lokalt og nationalt. Uddannelsesbaggrund: 1988 Sygeplejerske; 2000 PD - ledelse og uddannelsesplanlægning; 2009 MPA.

JESPER TEMP
Jesper Temp er akademiøkonom og exam. art. i fransk. CEO og ejer af henholdsvis GETAMA og In-Light Scandinavia. Ledelseserfaring og erfaring fra diverse bestyrelser.

KIRSTEN OHMAND JENSEN (udpeget af Randers Kommune)
Udpeget af Randers Byråd til Randers Kammerorkesters bestyrelse. Underviser og udviklingskonsulent. Bestyrelsesmedlem i: Landsbyklyngen Kronjylland - udvikling i 13 landsbyer omkring Harridslev; L A G Randers/Favrskov (Landdistrikt udvikling); Naturpark Randers Fjord, Cafe Færgestedet, Mellerup; Kunstforeningen Laksen. Medlem i Kammermusikforeningen Brage.

MADS HOLM-PETERSEN
Mads Holm-Petersen er chefkonsulent i Norddjurs Kommune. Han har erfaring med bestyrelsesarbejde i diverse kultur- børne- og ungdomsforeninger og institutioner. I Randers Philharmoniske Selskabs bestyrelse bidrager Mads Holm-Pedtersen med organisatorisk, strategisk og politisk indsigt.

BENEDIKTE HAVGAARD EDE
Benedikte Havgaard Ede er uddannet blokfløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium og cand.phil. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun har været ansat som underviser på Randers Musikskole siden 1994 - som souschef siden 2012 og som musikskoleleder siden 2021. Er medlem af Vokalensemblet GAIA. Udover Randers Kammerorkester er Benedikte Havgaard Ede bestyrelsesmedlem i Fonden Harmonien og Sangkraft Randers.

ERIK MOURITSEN
Erik Mouritsen har tidligere været revisor ved Told og Skat, og i en årrække har han været ansat ved Randers Kommune som henholdsvis skattedirektør, direktør for sundhed, kultur og omsorg, socialdirektør og vicekommunaldirektør. Han er desuden medlem af bestyrelsen for GAIA, formand for Sangkraft Randers og medlem af forskellige styregrupper for udvikling af idræt og kultur i Randers kommune.

STEPHEN CRAIGEN
Stephen Craigen er solohornist i Randers Kammerorkester.

NICOLAS SUBLET
Nicolas Sublet indledte sin musikalske uddannelse på konservatoriet i Grenoble, og efter studier på konservatoriet i Genève i Schweiz blev han optaget på Conservatoire National Supérieur Musique et Danse i Lyon. I 2015 flyttede Sublet til Berlin for at studere hos violinisten Mo Yi, der på dette tidspunkt var ansat som både professor på Universität der Künste i Berlin og soloviolinist ved Randers Kammerorkester. Da Mo Yi overtog professoratet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, rejste Sublet med og er er nu bosat i Randers og ansat ved Kammerorkestret. Nicolas Sublet er desuden tilknyttet Ensemble Microcosme i Schweiz, Ensemble Le Concert Idéal og Ensemble Hermes.


Medlemskab

Et medlemskab af Randers Philharmoniske Selskab giver bl.a. følgende fordele i sæson 2024/2025:

▹ Gratis traktement ved generalforsamlingen den 5. marts 2025.
▹ Gratis billetter til koncerterne den 22. september 2024 ("den italienske koncert") og den 5. marts 2025 ("Liv og skæbne").
▹ Rabat kr. 35,- på nytårskoncerterne.
▹ Specialpris ved køb af cd’er m.v.

Medlemskontingentet for sæson 2024/2025 er kr. 250,-.
Medlemskabet gælder for perioden maj til april.


Bliv medlem

Klik her for at melde dig ind i Randers Philharmoniske Selskab


Rabatpriser ved køb af cd'er

Anders Koppel: Chamber Concertos: Kr. 110,- (normalpris kr. 140,-)
C.P.E. Bachs Fløjtekoncerter: kr. 100,- (normalpris kr. 140,-)
Suite til Vesterhavet: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Concierto de Scheherazade: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Glow of Benares: kr. 100,- (normalpris kr. 140,-)
Gustav Helsted Decet og strygekvartet: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
John Stanley Six Concertos in Seven Parts: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
G.F. Händel Orgelkoncerter op. 13-16: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Joseph Haydn Tre koncerter for orgel og orkester: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Svend Hvidtfelt Nielsen: Dance and Detours: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
G.F. Händel: Orgelkoncerter op. 7: kr. 75 (normalpris kr. 99,-)
Helle Hansen Songs of Death, Love and other Mayhem: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
La flûte musicienne: kr. 75 (normalpris kr. 99,-)
Svend Westergaard: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Gustav Mahler og Richard Wagner: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Rued Langgaard Kammermusik: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Jørgen Bentzon Racconti: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Crosswinds: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Dansk Kammermusik: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Dansk - før og nu: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)Vedtægter
Rammeaftale 2018-2020
Midtvejsevaluering 2016
Strategi 2018-2020
Regnskab 2015
Regnskab 2016
Regnskab 2017
Regnskab 2018
Regnskab og årsrapport 2019
Regnskab og årsrapport 2020
Regnskab og årsrapport 2021
Strategi 2021-2024
Rammeaftale 2021-2024
Regnskab og årsrapport 2022