NYT

Randers Kammerorkester

DARIO CAMPEOTTO - AFLYST

Tirsdag den 26. januar 2021 kl. 19.30
Værkets Koncertsal


På grund af den forlængede nedlukning må Randers Kammerorkester desværre aflyse koncerten med Dario Campeotto tirsdag den 26. januar. Har man købt billet vil man få pengene refunderet af Værkets billetsalg. Hver enkelt billetkøber vil modtage nærmere information direkte fra Værket.

--------------------------------------------------------------

At planlægge koncerter er til stadighed en dans med coronaen. Tirsdag den 26. januar 2021 kl. 19.30 skulle den svenske multikunstner Gunhild Carling have optrådt sammen med Randers Kammerorkester. Hun er imidlertid bosat i Californien, og på grund af de nuværende forhold er det ikke muligt for hende at rejse ind og ud af USA.

Randers Kammerorkester har arbejdet intensivt for at finde en erstatning på niveau med Gunhild Carling, og det er med stort held lykkedes at engagere den legendariske sanger og showman, Dario Campeotto. Med Campeotto på scenen i selskab med Randers Kammerorkester og David Riddell er der lagt op til en stor aften, som byder på en farverig buket fra Campeottos repertoire og en perlerække af iørefaldende og populære orkestrenumre.

Dario Campeotto står for musikalitet på et højt plan, charme og en stemme, der formår at fortolke Angelique, så ethvert hjerte bliver rørt. Derfor ser Randers Kammerorkester sammen med Dario Campeotto frem til en aften lidt ud over det sædvanlige.

Køb billet

DARIO CAMPEOTTO

DAVID RIDDELL
dirigent

DARIO CAMPEOTTO SYNGER ANGELIQUE

KONCERT I TRYGGE RAMMER

Man kan trygt købe billetter til Randers Kammerorkesters koncerter. Skulle koncerterne blive aflyst på grund af COVID-19, vil man få billetterne refunderet. Der vil desuden blive taget de nødvendige forholdsregler for en tryg og sikker koncertoplevelse.

I henhold til Kulturministeriets regningslinjer for genåbning af kulturarrangementer gør vi opmærksom på, at publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udviser stor forsigtighed ved besøg.

Ved eventuelle symptomer på COVID-19 beder vi om, at man bliver hjemme.

Vi opfordrer desuden til, at man så vidt muligt køber billetter på Værkets hjemmeside eller henvender sig telefonisk inden for billetsalgets åbningstider alle ugens dage kl. 11.00-18.00.

I forbindelse med koncerten er der krav om, at man bærer mundbind på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. Vi beder gæster medbringe egne mundbind og påføre dem allerede inden indgang på Værket.