NYT

Randers Kammerorkester

INSPIRATION OG NATTESTEMNING - AFLYST

Onsdag den 10. marts 2021 kl. 19.30
Værkets Koncertsal


Brahms var fuld af ny inspiration og energi, da han i 1891 atter fandt nodepapiret frem og komponerede kvintetten for klarinet og strygere. I et uforligneligt sammenspil finder de fire strygere sammen med klarinettens vidtfavnende rigdom af nuancer og farvetoner fra den mørke, fyldige og vemodige klang i dybden til det intense og insisterende udtryk i højden. Mens han komponerede havde Brahms sit livs ulykkelige kærlighed i tankerne - Clara Schumann - og i tonerne fornemmer man den særlige inderlighed og dybde, som var en del af mennesket Johannes Brahms.

Med otte strygere og blæsere skaber Jörg Widmann et værk, hvor man gennem det nutidige udtryk oplever, hvordan Schubert ville have komponeret, hvis han havde levet i dag, mens Gershwins Lullaby er en blid vuggevise, hvor et fint og stille udtryk skaber sin helt egen nattestemning.

Der er gratis adgang for medlemmer af Randers Philharmoniske Selskab. Medlemsbillet kan afhentes i Værkets billetsalg mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Køb billet

George Gershwin:
Lullaby for strygekvartet

Jörg Widmann:
Oktet

Johannes Brahms:
Klarinetkvintet

KONCERT I TRYGGE RAMMER

Man kan trygt købe billetter til Randers Kammerorkesters koncerter. Skulle koncerterne blive aflyst på grund af COVID-19, vil man få billetterne refunderet. Der vil desuden blive taget de nødvendige forholdsregler for en tryg og sikker koncertoplevelse.

I henhold til Kulturministeriets regningslinjer for genåbning af kulturarrangementer gør vi opmærksom på, at publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udviser stor forsigtighed ved besøg.

Ved eventuelle symptomer på COVID-19 beder vi om, at man bliver hjemme.

Vi opfordrer desuden til, at man så vidt muligt køber billetter på Værkets hjemmeside eller henvender sig telefonisk inden for billetsalgets åbningstider alle ugens dage kl. 11.00-18.00.

I forbindelse med koncerten er der krav om, at man bærer mundbind på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. Vi beder gæster medbringe egne mundbind og påføre dem allerede inden indgang på Værket.